Poglej
novo
spletno stran
beligomon.com

Najem gumenjaka

Ker je nakup in vzdrževanje čolna kar precejšen strošek, je vse večje povpraševanje po najemu čolna (renta boat), tudi v Sloveniji. Beli Gomon je podjetje, ki ga odlikuje pestra izbira odličnih gumenjakov, konkurenčne cene, izkušenost ter prilagodljivost pri najemu čolna (renta boat). Vsi čolni so opremljeni z vso dokumentacijo in opremo, ki jo zahteva Slovenska in Hrvaška zakonodaja. Pri najemu čolna, poskrbimo, da najemnik prejme ustrezno dokumentacijo, dovoljenja in informacije, ki jih potrebuje za upravljanje s čolnom.

Beli Gomon vam v izposojo ponuja gumijaste čolne s plastičnim dnom, različnih dolžin, z različnimi močmi izvenkrmnih štiri taktnih motorjev znamke Mercury, Honda, Suzuki,…

Ker so želje in potrebe strank pri najemu čolna (renta boat) zelo različne, nudimo tudi možnost dostave in prevzem plovila (čolna, gumenjaka). Na željo stranke, čoln dostavimo ali ga prevzamemo na vnaprej določeni lokaciji, vzdolž celotnega Jadrana. Več podrobnosti o naši ponudbi, si lahko ogledate s klikom na izbrani gumenjak v levem meniju.


Ob najemu/izposoji čolna, vam želimo obilo novih doživetij in zabave.Bi se namesto za najem plovila raje odločili za nakup?
Izbirate lahko med gumenjaki iz našega programa prodaje plovil.

Imate dodatna vprašanja ali bi želeli za posamezen gumenjak ali najem gumenjaka več podrobnosti?

Nič lažjega! Vaša povpraševanja lahko pošljete na elektronski naslov: info@beligomon.si

Ali nas pokličete na eno izmed telefonskih številk, ki jih najdete med kontaktnimi podatki.